Fjellturer

En gruppe krysser en elv. Noen synshemmede holder i sine ledsagere eller i sekken deres, en har kontakt med ledsageren sin ved en ledsagerkjepp

For mange er et høydepunkt i Hodr ILs aktivitetstilbud de årlige fjellturene første uka i august. Den ene går fra hytte til hytte, fra mandag til søndag. Den andre har fast bosted, og varer fra onsdag til søndag.

Turen fra hytte til hytte er forholdsvis krevende, og egner seg for de sprekeste. De siste årene har den gått i Jotunheimen, Finse/Skarvheimen og Femundsmarka. Turleder er Tiril Andersen.

På turen med fast opphold, er det dagsturer ut fra det faste oppholdsstedet. Turen varer fra onsdag til søndag, også første uka i august. De siste årene har denne turen hatt base på Smuksjøseter i utkanten av Rondane, Ranten ved Nesbyen og Laurgårdseter, også nær Rondane nasjonalpark.

Du finner rapport og bilder fra turene under Album i menyen. Går du til turen fra hytte til hytte på Hardangervidda i 2011, finner du dessuten en video fra turen, laget av Turistforeningen.

Det blir sendt ut egen annonse for fjellturene.

Ansvarlig: Else Aaseth