Invitasjon til overnattingstur

Det ble ikke aktivitetshelg i år. Nå er det nok mange medlemmer og ledsagere som er «brakke-sjuke» og sultne på mosjon og kontakt med andre, hyggelige Hodr-ister. De som har vært på fjelltur, har også godt av litt mer mosjon og samvær.

Styret inviterer til overnattingstur i Nordmarka, til DNTs Kobberhaughytta. Smittevern er ivaretatt, både myndighetenes og DNTs egne regler.

Turen starter lørdag 3. oktober kl. 10:45 ved Sørkedalen skole. For transporten dit, se nederst. En grei tur, ca. 5 km. Enklest på skogsvei hele tiden, men man kan gå en litt mer krevende tur på sti.

Kobberhaughytta er "DNTs flaggskip i Oslo-marka", med bl. a. en spesiell storsal som har utskårne figurer og norrøn atmosfære. Enkelte Hodr-ister kjenner den fra tidligere turer. Deler av hytta er modernisert og utvidet med ny soveavdeling i nytt bygg (inviet i januar i år med stor festivitas). Hodr har reservert 6 to-mannsrom og 2 firemannsrom (som ikke vil bli helt fylt opp pga. smittevernreglene).

Vi ankommer en god stund før middag kl 18. Tiden kan benyttes til en kanotur på Kobberhautjern eller til en ekstratur til toppen av Kobberhaugen (som visstnok ikke inneholder et fnugg kobber).

Returen søndag kan gå tilbake til Sørkedalen skole. For dem som vil ha en lengre tur, er Frognerseteren et alternativ (10 km på skogssti). (Belønningen for den ekstra innsatsen kan være verdens største og beste stykke eplekake på Frognerseteren restaurant.)

Påmelding innen 5. september til Leif Halbo leif.halbo@gmail.com.

Er du først til mølla med påmeldingen, er du sikret plass.

Send med følgende informasjon:

  • Din e-postadresse og ditt mobilnummer

  • Kommer du med T-banen til Røa (se nedenfor), eller har du egen transport til Sørkedalen skole?

  • Har du noen matbegrensninger?

  • Ønsker du å ha med førerhund?

Egenandel kr 900 for Hodr-medlemmer og kr 400 for ledsagere.

(Oppredd seng, ingen laken-/sovepose pga smittevern.)

Betaling skal skje samtidig med påmeldingen, til:

Hodr v/Øystein Brevik

konto 7877.06.78357

Husk å merke med «Kobberhaugtur» + eget navn.

Informasjon om transport til Sørkedalen skole

Du kan komme til Sørkedalen skole på to måter:

  • T-bane 2 (Østerås): Den går fra Jernbanetorget kl 10:02; Majorstuen kl 10:08, og du går av på Røa stasjon kl 10:18. Leif møter på Røa stasjon. Derfra tar vi buss 41 (Sørkedalen) avgang kl 10:25, til Sørkedalen skole, framme ca. 10:45. Det er viktig å få riktig T-bane, for neste buss fra Røa går først en time senere.

  • Alternativt egen biltransport: Følg Sørkedalsveien til Sørkedalen skole (ca. 10 km fra Røa). Sving til høyre og parker midlertidig der alle møtes. Stor parkeringsplass lenger ned.

For spørsmål kontakt Leif, mobil 986 89 455.

NB: Er du medlem av DNT: TA MED MEDLEMSKORT. Da sparer du Hodr for ca. kr 300!

Vi gleder oss til en trivelig, sosial høsttur!

Hilsen styret
Leif Halbo