Påskehilsen og informasjon fra styret i Hodr idrettslag

 

Kjære, medlemmer, ledsagere og instruktører!

 

Vi i styret vil ønske alle sammen en riktig god påske til tross for de krevende dagene vi har nå. Vi håper at dere har mulighet for å komme litt ut i frisk luft. Vi kan anbefale å benytte en gåstav mellom ledsagere og synshemmede personer for å opprettholde rådet om god avstand. En mobilitetsstokk eller en skistav kan gjøre samme nytten :)

 

Under vil vi informere om følgende:

·       De faste treningsaktivitetene

·       Avvikling av ekstraordinært årsmøte

·       Årets fjellturer

 

De faste treningsaktivitetene

Vi er mange som savner de faste treningsaktivitetene i Hodr. Vi følger fremdeles tiltakene fra regjeringen og helsemyndighetene om å stanse all organisert trening. Vi vil komme tilbake med ny informasjon så snart aktivitetene kan starte opp  igjen.

 

Til medlemmene: Avvikling av ekstraordinært årsmøte

På grunn av korona-situasjonen, måtte vi avlyse årsmøtet som skulle vært holdt 18. mars. Vi vil avholde et ekstraordinært årsmøte 29. april kl 19.00—21.00. Dette vil bli et telefonmøte. Lars Bjørndal vil sende ut en egen invitasjon med en nøyaktig oppskrift på hvordan dette skal foregå. Vi har holdt et par styremøter pr telefon – noe som har fungert greit. Det blir spennende å forsøke samme metode på et årsmøte med enda flere deltakere.

 

Årets fjellturer

I skrivende stund vet vi like lite som dere om hvordan forholdene blir i august? Er turisthyttene åpne? Kan vi reise til andre kommuner? Hvis vi er tilbake til normale tider i august, vil hytte-til-hytteturen foregå på Hardangervidda – med tog til Geilo 3. august.

 

Fast opphold vil være på Laurgårdseter med start 5. august.

Det vil komme mer informasjon om dette over påske.

 

Ta vare på dere selv, kjære venner!

 

Påskehilsen fra oss i styret

Jørund, Lars, Britt Anne, Arild, Inger-Marie, Leif og Kari