Kjære alle på Hodrs e-postliste!

 

Vi i Hodr-styret vil ønske dere en riktig god jul.

år 2021 har også vært preget av koronasituasjonen. Dette har ført til at vi i perioder har måttet stenge treningstilbudet for medlemmer, trenere og ledsagere.  Skisamlingen som skulle ha vært arrangert i Hurdalen i januar måtte avlyses. Styret er svært nøye med å følge smittevernreglene fra helsemyndighetene og Norges idrettsforbund. En god del trening har det likevel blitt, og vi fikk gjennomført både fjellturer, aktivitetshelg, en overnattingstur på Kikut-hytta og en dagstur i Lillomarka. Barnegruppa har hatt flere klatrelørdager i høst og de har hatt samlinger på Hurdalsenteret.

 

24. november fikk vi mulighet til å arrangere årets temamøte i Oslo fylkeslags romslige lokaler i Sporveisgt. 10. Der møtte det fram 40 stykker som ville høre foredraget til den kjente legen og foredragsholder Ole Petter Hjelle. Foredraget måtte gjennomføres digitalt på grunn av koronasmitte i Hjelles familie, men dette gikk helt fint.

 

Takk til alle for tålmodigheten dere viser og for at dere fortsatt vil tilhøre Hodr idrettslag!

Dere som er medlemmer i en eller flere av våre faste treningsgrupper, vil få beskjed fra gruppeansvarlige om hvordan treningssituasjonen er til en hver tid.        

 

Vi sender en digital gruppejuleklem fra oss i styret.

 

For styret

Kari Brevik

Leder 💖           .