Fjelltur fra hytte til hytte

Tidspunkt: mandag 29. juli til søndag 4. august

Sylan er samlenavnet på fjellområdet mellom Trøndelag i Norge og Jämtland i Sverige. Det strekker seg nesten fra Østersund i øst til Trondheimsfjorden i vest, fra Meråker i nord til Haltdalen og Røros i sør. Sentralt ligger Sylmassivet med Storsylen på 1762 moh som høyeste topp.

Vi skal holde oss på den norske siden av riksgrensa, og turen blir uten de store høydeforskjellene. Alle hyttene tilhører Trondhjems Turistforening.

Mandag: Tog Oslo – Røros om morgenen. Overnatting LHL-klinikken Røros (sommerhotell). Det blir tid til tur i byen med omegn og/eller bruke treningsmulighetene på hotellet. Felles, enkel middag i byen. Om kvelden er det historiske musikkspelet Elden for de som ønsker å kjøpe billett til dette. Se mer info om spelet Elden.

Tirsdag: Maksitaxi til Væktarstua hvor ukas fottur starter. Så 4-timerstur til Nedalshytta, 780 moh.

Onsdag: 6-timers til Storerikvollen, 770 moh.

Torsdag: 6-timers til Ramsjøhytta, selvbetjent, 750 moh.

Fredag: 5-timers til Schulzhytta, 580 moh.

Lørdag: 5-timers til Bleikåa, 300 moh. Maksitaxi til Selbusjøen hotell.

Søndag: Buss/maksitaxi til Trondheim, ca. 1 time. Tog til Oslo på ettermiddagen.

Pris for hytte-til-hyttetur blir ca. 5250,- for deltagere og 3500,- for ledsagere. De som vil ha billett til Elden, betaler et tillegg på ca. kr. 300. Informasjon om eksakte priser kommer senere.

Alle gåtidene er DNTs oppsett og beregnet ut fra effektiv gange uten pauser. Vi må gjerne legge til litt, og vi skal kose oss med rast og mat underveis.

Påmeldingsfrist er søndag 28.04.19.

Påmelding til Tiril Andersen: